Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Παράταση για τις αιτήσεις στο allazosyskevi.gov.gr – Η νέα προθεσμία

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το αρχικό ΦΕΚ η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών ήταν η σημερινή

Allazosyskevi

Μικρή παράταση πήρε το πρόγραμμα για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών, καθώς σύμφωνα με νεότερο ΦΕΚ καταληκτική ημερομηνία είναι η 8η Ιουλίου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το αρχικό ΦΕΚ η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών ήταν η σημερινή, ωστόσο αποφασίστηκε παράταση μέχρι την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, το πλήθος των αιτήσεων ήταν τέτοιο που το υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχώρησε σε παράταση τριών ημερών για τις αιτήσεις. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αιτήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 8 Ιουλίου, ημέρα που κλείνει πλέον η πλατφόρμα allazosyskevi.gov.gr.

 

«Αιτήσεις χρηματοδότησης από δυνητικούς ωφελούμενους μπορούν να υποβάλλονται από την Τρίτη 21/06/2022 και μέχρι την Παρασκευή 08/07/2022. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής προθεσμίας και για τρεις (3) ακόμα ημέρες, θα παρέχεται η δυνατότητα υποβολής καταχωρημένων αιτήσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στο διάστημα αυτό δεν θα δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ή ακύρωσης αίτησης. Ακολουθεί η αξιολόγηση, κατάταξη των αιτήσεων και η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων».

Δείτε εδώ το ΦΕΚ

Πότε θα αρχίσουν να αποστέλλονται τα SMS

Τα SMS με το voucher θα αρχίσουν να αποστέλλονται μόλις κλείσει η πλατφόρμα και αξιολογηθούν οι αιτήσεις.

Σημειώνεται πως μετά την αποστολή των SMS τα voucher για αγορά ηλεκτρικής συσκευής λήγουν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι δικαιούχοι να παραδώσουν τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές τους.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχονται νέες αυξήσεις στις τιμές ρεύματος τον Σεπτέμβριο - Ανακοινώνεται αύριο η νέα κρατική επιδότηση
North Evia – Samos Pass: Όσες κάρτες για τον Σεπτέμβριο δεν απορροφηθούν, θα διατεθούν τον Οκτώβριο
Στο τραπέζι το «κλιματικό εισιτήριο» - Ανάσα στα νοικοκυριά
Φυσικό αέριο: Πόλεμος νεύρων Δύσης και Ρωσίας με φόντο την τιμή