Επικοινωνία Φιντάν – Κασκαρέλη για τις προσφυγικές ροές

Με τον Έλληνα ομόλογό του, συνομίλησε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν.

Επικοινωνία Φιντάν - Κασκαρέλη για τις προσφυγικές ροές

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν χθες Τρίτη 6/06/2023, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Βασίλης Κασκαρέλης. Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, στην επικοινωνία τους τέθηκε το ζήτημα των προσφυγικών ροών.

Υπενθυμίζεται πως ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην ομιλία του μετά το υπουργικό συμβούλιο που έλαβε χώρα σήμερα στην Αγκυρα, δήλωσε – αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική και στο όραμα της κυβέρνησής του – ότι: «η Τουρκία είναι μεγαλύτερη απο την Τουρκία, είναι μεγαλύτερη απο τα 780.000 τ.χλμ.»

«Δεν είμαστε κολλημένοι στα στενά όρια και αυτό φάνηκε απο τη συμμετοχή (σ.σ. στην τελετή της ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου το περασμένο Σάββατο) τόσων ηγετών απο όλα τα μέρη του κόσμου», συνέχισε ο Τούρκος ηγέτης που επανεξελέγη για μια νέα θητεία στην τουρκική προεδρία στις 28 Μαΐου.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Ένα στα τρία παιδιά θύμα bullying στην Ελλάδα - Ποια διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο
Άρτα - Δολοφονία 68χρονου: «Πέσαμε από τα σύννεφα» λένε συγγενείς
Συνελήφθη αλλοδαπός με πάνω από 3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Λαμία: Ρομά χτύπησαν καρκινοπαθή που αρνήθηκε να τους βάλει δωρεάν βενζίνη ΒΙΝΤΕΟ