Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής – Θεόδωρος Λουλούδης: Σειρά σημαντικών επαφών

Διαρκής η δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους ανάπτυξης της οικονομίας μέσω τομέων, όπως ο αθλητισμός και ο πολιτισμός

Επιμελητήριο,Θεόδωρος,Λουλούδης Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αννα Βερούλη συζήτησε με τον Θ. Λουλούδη

Οι προηγούμενες ημέρες σηματοδοτήθηκαν από μια σειρά σημαντικών συναντήσεων που είχαν ως κεντρικό άξονα τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ο Θεόδωρος Λουλούδης, εκδότης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αχαΐας, συναντήθηκε με προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού και της πολιτικής, ανταλλάσσοντας απόψεις και προτάσεις με γνώμονα την προαγωγή του πολιτισμού και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Η επίσκεψη της πρώην πρωταθλήτριας ακοντισμού και υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αννας Βερούλη, στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αποτέλεσε μια ευκαιρία για να συζητηθεί εκτενώς η ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου και της δράσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα ζητήματα του αθλητισμού. Οπως επισημάνθηκε, ο αθλητισμός αποτελεί έναν ζωτικό πυλώνα της κοινωνίας μας και η προάσπιση και η εξέλιξή του αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Σε συνέχεια, ο Θεόδωρος Λουλούδης επισκέφθηκε την Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας, όπου συζήτησε με τα μέλη της για τη σημασία της προώθησης του πολιτισμού ως μοχλού ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και του τουρισμού. Μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς και των πολιτιστικών εκδηλώσεων, μπορεί να δημιουργηθεί μια ισχυρή τουριστική βάση που θα ελκύει επισκέπτες από διάφορες περιοχές και θα προωθεί την οικονομική ευημερία του Νομού.

Επιμελητήριο,Θεόδωρος,Λουλούδης

Ο τετράκις Ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Π. Δήμας με τον Θ. Λουλούδη

Μια ακόμα σημαντική συνάντηση ήταν αυτή του Θεόδωρου Λουλούδη με την πρωταθλήτρια ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, παρουσία του προέδρου Μανώλη Τσουραμάνη και του προπονητή Μάκη Λυκούδη, κατά την οποία συζητήθηκε η ανάγκη στήριξης των τοπικών σωματείων που προσφέρουν επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Η ανάπτυξη και στήριξη του αθλητισμού αποτελεί προτεραιότητα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και για τη θέσπιση νέων στόχων και επιτευγμάτων των τοπικών σωματείων.

Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε η σημασία της ενίσχυσης του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες, μέσα από τη συζήτηση του Θεόδωρου Λουλούδη με τον Ολυμπιονίκη και υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Πύρρο Δήμα, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της «Π». Με την υποστήριξη αυτών των προγραμμάτων, η ελληνική αθλητική κοινότητα μπορεί να ανταλλάξει εμπειρίες, να αποκτήσει νέες γνώσεις και να αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών. Οι δυνατότητες που μπορούν να προσφερθούν από τα προγράμματα αυτά είναι απαραίτητες για τη βελτίωση των υποδομών και την προώθηση της αθλητικής ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop