Επιμνημόσυνη δέηση για την Εριέτα Λάτση
Η Εριέττα Λάτση γεννήθηκε το 1925 και ήταν κόρη ευκατάστατου φούρναρη από τον Πύργο, την οποία ερωτεύτηκε ο γιος ενός φτωχού παντοπώλη από το Κατάκολο, ο Γιάννης Λάτσης.
Με συγκίνηση ο Πύργος και το Κατάκολο αποχαιρέτησαν έναν δικό τους άνθρωπο, την Εριέττα Λάτση, σύζυγο του μεγάλου ευεργέτη Γιάννη Λάτση και συνιδρύτρια και προέδρου του εποπτικού συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.
Στη μνήμη της τελέσθηκε το πρωί της Πέμπτης 29/12/2022 τρισάγιο από το Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης, Αθανάσιο Β’, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου και φορέων.
Η Εριέττα Λάτση γεννήθηκε το 1925 και ήταν κόρη ευκατάστατου φούρναρη από τον Πύργο, την οποία ερωτεύτηκε ο γιος ενός φτωχού παντοπώλη από το Κατάκολο, ο Γιάννης Λάτσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έτρωγα σταφύλια κάθε μέρα για μια εβδομάδα και τα οφέλη που είδα δεν τα περίμενα»
Apple και Ford ενώνουν δυνάμεις: Τι σημαίνει για την πλοήγηση στο αυτοκίνητό σου
Πρόκριση στους τελικούς για την αθλήτρια της ΝΕΠ Παρασκευή Καλύβα
Πώς ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου μπορεί να βρει κρυφή υγρασία στους τοίχους
Έδωσαν περιέργεια σε ρομπότ και εκείνα άρχισαν να μαθαίνουν σαν νήπια
