Επίσημα στη ΔΕΥΑΠ το κτίριο της Αχαϊκής Τράπεζας

image 598976

Υπογράφηκε χθες από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέα Παπανικήτα το συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου που θα στεγαστεί η ΔΕΥΑΠ. Πρόκειται για διώροφο κτίριο που είχε ανεγερθεί για τη στέγαση της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας η οποία έχει τεθεί σε εκκαθάριση.

Η αγορά έγινε κατόπιν συμμετοχής της ΔΕΥΑΠ σε δημοπρασία, που διενεργήθηκε από την PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΕ, υπεύθυνη εκκαθάρισης της Τράπεζας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, είναι ζήτημα χρόνου η μεταφορά των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΠ στο δικό τους κτίριο, ενώ ο Α. Παπανικήτας δήλωσε: «Σήμερα (σ.σ. χθες) δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο το χρόνιο αίτημα των εργαζομένων, για μεταστέγασή τους, αφού η ΔΕΥΑΠ όχι μόνο θα μεταφερθεί σε άλλο κτίριο, αλλά θα εγκατασταθεί στο δικό της «σπίτι». Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς το κτίριο που αγοράστηκε, διασφαλίζει αξιοπρεπείς όρους εργασίας του προσωπικού και της διοίκησης και βελτιώνει τους όρους εξυπηρέτησης των πολιτών. Το ακίνητο αγοράστηκε με χρήματα της ΔΕΥΑΠ και είναι απόδειξη ότι όταν οι εργαζόμενοι διεκδικούν, οι διοικήσεις συνεργάζονται και ασκούν ορθολογική διαχείριση, το αποτέλεσμα είναι πάντα επωφελές».

Το επόμενο διάστημα η ΔΕΥΑΠ θα πρέπει να εκτελέσει κάποιες εργασίες στο ακίνητο και διαρρυθμίσεις για τα γραφεία, τους χώρους εξυπηρέτησης του κοινού κ.ά. Η εκτίμηση που γίνεται είναι η μετακόμιση της ΔΕΥΑΠ από την Ακτή Δυμαίων στο Γλαύκο να γίνει μέχρι το τέλος του 2021.

Το ακίνητο βρίσκεται στην Γλαύκου 93. Πρόκειται για αυτοτελές κτίριο γραφείων και καταστημάτων δύο ορόφων, επιφάνειας 5.046,57 τ.μ. επί οικοπέδου επιφανείας 3.016,53 τ.μ. (προορίζεται για πάρκινγκ) και 42 υπόγειες θέσεις στάθμευσης. Το κτίριο γραφείων αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 2.076,22 τ.μ., ισόγειο επιφάνειας 1.737,90 τ.μ. (με πατάρι) και Α’ όροφο επιφάνειας 1.232,45 τ.μ.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

potamos peiros
ΚΟΥΝΙΝΑ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 780x436 1
ναρκωτικα
ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ