Επισκέψεις της Γεωργίας Ντάτσικα σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αχαΐας
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα συναντήθηκε με τους διοικητές και με εκπροσώπους των εργαζομένων
Σε μια έμπρακτη επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της για τον χώρο της δημόσιας Υγείας, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Μπροστά για όλους», Γεωργία Ντάτσικα, πραγματοποίησε επισκέψεις σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αχαϊας.
Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», και το Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα συναντήθηκε με τους διοικητές και με εκπροσώπους των εργαζομένων, ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, όπως και για τις όποιες ανάγκες υπάρχουν για την ενίσχυση τους σε μέσα και προσωπικό.
Από την πλευρά της, και αφού εξήρε την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα επεσήμανε ότι ήταν, είναι, και θα παραμείνει αρωγός στη στήριξη του μείζονος σημασίας έργου τους.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ύπνος με σουτιέν: Επιτρέπεται ή κάνει κακό στο στήθος;
Ο ΕΟΣ Πατρών σε εξόρμηση στο Καταφύγιο Πρασούδι
Το Xiaomi 18 Fold απειλεί την κυριαρχία της Samsung στα αναδιπλούμενα
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών στο Θέατρο Γιάννης Κουτσοχέρας Άνω Ζήριας
