Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά – ΦΩΤΟ

Συζητήσεις αντιπροσωπείας του σπιράλ με τον Πρόεδρο και τους κατοίκους του χωριού

Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά - ΦΩΤΟ

Το χωριό Αργυρά του Δήμου Πατρέων επισκέφτηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής 2 Απριλίου ο Πέτρος Ψωμάς και αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «σπιράλ». Κατά την παραμονή τους τα μέλη της παράταξης εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, ξεναγήθηκαν στο κτίριο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αργυράς, περπάτησαν στην ευρύτερη περιοχή και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με κατοίκους στο καφενείο του χωριού.

Ο Πρόεδρος της Αργυράς, Ανδρέας Μπασκούτας παρουσίασε τα ζητήματα που αφορούν τους δημότες και την περιοχή και έδωσε κατόπιν το λόγο στους ντόπιους, προκειμένου να μιλήσουν για θέματα που τους απασχολούν. Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες ενημερωτικές συζητήσεις, ενώ και οι άνθρωποι του σπιράλ εξήγησαν, με τη σειρά τους, το όραμά τους για την Πάτρα και συγκεκριμένες προτάσεις του προγράμματός τους.

Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά - ΦΩΤΟ

Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά - ΦΩΤΟ

Μεταξύ άλλων αναδείχθηκαν το αίτημα για πιο συχνή μαζική συγκοινωνία σύνδεσης της Αργυράς με το κέντρο της Πάτρας και η ανάγκη έγκαιρης εκταμίευσης των ανταποδοτικών από τις ανεμογεννήτριες. Θίχτηκαν επίσης θέματα που αφορούν την πλατεία του χωριού, την παιδική χαρά, την τοπική οδοποιία, υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας προς τους κατοίκους και άλλα.

Κατά την επίσκεψη των μελών του σπιράλ στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο, εξάλλου, ο Πρόεδρός του, Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, παρουσίασε τόσο τις υπάρχουσες υποδομές και τη δομή του σωματείου, όσο και τις ετήσιες εκδηλώσεις και παραδόσεις του τόπου, τα τοπικά προϊόντα και άλλες ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά - ΦΩΤΟ

Επίσκεψη και συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά στην Αργυρά - ΦΩΤΟ

Τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Ευαγγελία Βαβαρούτα και Άκια Σταμάτη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μαρία Γούβη και το μέλος του σπιράλ Γιώργος Γεωργόπουλος. Η αντιπροσωπεία αναχώρησε από την Αργυρά απόλυτα ικανοποιημένη, από τη γνωριμία με τους κατοίκους, τη θέρμη της φιλοξενίας και την καταγραφή των προβλημάτων.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σπιράλ: Προβληματισμός και ανησυχία για τη μαρίνα
Η ανάπλαση Λαδόπουλου προχωρά και θα αλλάξει την μορφή της Πάτρας - Τι ανακοίνωσε ο Φαρμάκης
ΠΑΣΟΚ με νέο κόσμο, παλμό αλλά και «βέλη» - Τι λένε νέοι Αχαιοί που συμμετείχαν στο Συνέδριο
Μπονάνος: «Ημέρα Εθνικής αφύπνισης και ιστορικής μνήμης για την γενοκτονία σε βάρος των αδερφών μας Ποντίων»