Επίσκεψη Θεοχάρη, Αλεξανδρή, Κατσαρού στο Άργος
Το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος μαζί με τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη, τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή και τον γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Δημήτρη Κατσαρό επισκέφθηκαν το Οινοποιείο Φράγκου στο Μαλαντρένι.
Όλοι μαζί αργότερα – λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πόλη του Άργους – μετέβηκαν στο δημαρχείο και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Άργους-Μυκηνών αλλά και για άλλα θέματα της αρμοδιότητας τους, που αφορούν τον Δήμο.
Ο κ. Μαλτέζος συνομιλώντας με τον κ. Θεοχάρη αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και στην αδυναμία ισοσκέλισης του προϋπολογισμού και επισήμανε την ανάγκη στήριξης που έχει ο Δήμος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις τρέχουσες οικονομικές ανάγκες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Όσα λένε για εμάς τα likes στα social media
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από την «Αχαΐα Αναπτυξιακή» η αξιοποίηση του παλαιού Ελαιοτριβείου Ελίκης
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
