Επίσκεψη των Πρέσβεων της Ελβετίας και της Πολωνίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Η επίσκεψη είναι αποτέλεσμα των επαφών της κ. Αλεξοπούλου και έχει ως στόχο την ανάπτυξη εμπορικών, επενδυτικών και μορφωτικών σχέσεων μεταξύ των φορέων της Αχαΐας και των χωρών της Ελβετίας και της Πολωνίας.

Επίσκεψη των Πρέσβεων της Ελβετίας και της Πολωνίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρέσβης της Ελβετίας κ. Olaf Kjelsen και ο Πρέσβης της Πολωνίας κ. Artur Lompart, συνοδευόμενοι και από τη Βουλευτή Αχαΐας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η επίσκεψη είναι αποτέλεσμα των επαφών της κ. Αλεξοπούλου και έχει ως στόχο την ανάπτυξη εμπορικών, επενδυτικών και μορφωτικών σχέσεων μεταξύ των φορέων της Αχαΐας και των χωρών της Ελβετίας και της Πολωνίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν, από πλευράς Πανεπιστημίου Πατρών, ο Πρύτανης Χ. Μπούρας και οι Αντιπρυτάνεις κ.κ. Δ. Μαντζαβίνος & Π. Δημόπουλος.

Οι Πρυτανικές Αρχές αφού καλωσόρισαν τους υψηλούς προσκεκλημένους, προχώρησαν σε μία σύντομη παρουσίαση του Πανεπιστημίου Πατρών και αναφέρθηκαν στη δυνατότητα ανάπτυξης δράσεων και πρωτοβουλιών, καθώς και στην ενίσχυση της συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος και των τριών χωρών.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ