Επίσκεψη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας στα Παλαιά Σφαγεία ΦΩΤΟ

Οι 86 μαθητές συνοδευόμενοι από 8 εκπαιδευτικούς του σχολείου ξεναγήθηκαν από τους εργαζόμενους της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων.

Σχολείο

Τον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων επισκέφτηκαν την Πέμπτη 23 Μαϊου μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας.

Σχολείο Σχολείο Σχολείο Σχολείο

Οι 86 μαθητές συνοδευόμενοι από 8 εκπαιδευτικούς του σχολείου ξεναγήθηκαν από τους εργαζόμενους της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων. Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στην 3η Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών των ΚΔΑΠΑμεΑ με τίτλο “Ένα έργο Τέχνης Αλλιώς” που διοργάνωσαν τα ΚΔΑΠΑμεΑ ΚΟΜΑΙΘΩ και ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκθέσεων Κ4. Επίσης παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο για το Καρναβάλι της Πάτρας στην αίθουσα Καραγκιόζη Κ7.

Σχολείο Σχολείο Σχολείο Σχολείο

*Η λειτουργία του χώρου των Παλαιών Σφαγείων χρηματοδοτείται από την πράξη «Συνέχιση Λειτουργίας Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων» η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop