Επιστολή Φωκίωνα Ζαΐμη στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για τη δυνατότητα διάθεσης Drone

Τι αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας

Επιστολή Φωκίωνα Ζαΐμη στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για τη δυνατότητα διάθεσης Drone

Την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος να διαθέσει δωρεάν ένα από τα Drone, που έχει προμηθευτεί, στην 117 Πτέρυγα Μάχης, εξέφρασε μέσω σχετικής επιστολής προς τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο, Θεμιστοκλή Μπουρολιά ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης.

«Στο πλαίσιο του έργου “Συμμαχία για την αποτελεσματική διαχείριση περιβαλλοντικών πόρων –AETHER”, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δύναται να σας διαθέσει, ένα από τα Drone, πουέχει ήδη προμηθευτεί από σχετικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στην 117 Πτέρυγα Μάχης, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για υπηρεσιακές ανάγκες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης στην επιστολή του.

Επίσης, ο κ. Ζαΐμης δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη θλίψη του για το τραγικό συμβάν κατά τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του Σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα.

«Είναι ένα τραγικό γεγονός που μας υπενθυμίζει το πόσο δύσκολο και υψηλού ρίσκου έργο έχουν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της Πατρίδας μας», ανέφερε ο κ. Ζαΐμης.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ