Επιστροφή Σπαθή στη Θύελλα Πατρών
Επανήλθε στο επιτελείο της Πατρινής ομάδας, ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ και ο Ντίνος Κωνσταντίνος θα παίξει και πάλι
Την επιστροφή του Αντώνη Σπαθή στην ομάδα της Θύελλας για το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, ανακοίνωσε η διοίκηση των «κυανολεύκων».
Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την οικογένεια της Θύελλας, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση των ανθρώπων της ομάδας.
Όσον αφορά την ανδρική ομάδα είναι δεδομένο ότι θα έχουμε δύο προσθήκες ποιοτικών παικτών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μια από τις περιπτώσεις έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα της.
Στα θετικά, η επιστροφή του Ντίνου Κωνσταντίνου που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στα Γιάννενα και θα έρθει στην Πάτρα, ολοκληρώνει την δική του θητεία ο Χρήστος Πανίτσας και θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.
Από την ομάδα τονίζουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αποχώρηση από το ρόστερ τον Γενάρη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
