Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες του Παναιγιαλείου
Μετά το τριήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις, στο Δημοτικό Γήπεδο Αβύθου, υπό τις οδηγίες του Φώντα Καζακόπουλου. Την Τετάρτη, την ημέρα που αναβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι με τη Θύελλα Πατρών, πραγματοποιήθηκε κανονικά προπόνηση και ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα.
Η ανακοίνωση της διοίκησης, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, ενόψει και του επόμενου φιλικού αγώνα με την Κόρινθο, για τον οποίο θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση με την ημερομηνία διεξαγωγής.
🏳️ Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Η Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση του κόσμου, που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της νέας χρονιάς».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η Λένα Ζευγαρά «έκαψε» τον Πλάτανο της Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
Προβολή Καραγκιόζη στους Πετσάκους Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Sony έφτιαξε κλιματιστικό που το φοράς
