Επίθεση αρκούδας σε 67χρονο στην Άρτα
Σε χαντάκι έπεσε ένας άνδρας στην Άρτα καθώς δέχθηκε επίθεση από αρκούδα.
Ένας ο 67χρονος, ενώ βρισκόταν σε μονοπάτι κοντά στο ποτάμι στην περιοχή της Μεσούντας Άρτας, δέχθηκε επίθεση από μια αρκούδα.
Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ, ο 67 χρόνος έπεσε σε παρακείμενο χαντάκι.
Ο 67χρονος κατάφερε να επικοινωνήσει με τους διασώστες και να ζητήσει βοήθεια. Πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αθαμανίου έσπευσαν στο σημείο για να σώσει τον άνδρα. Με τη βοήθεια των διασώστων του ΕΚΑΒ και εθελοντών, κατάφεραν να μεταφέρουν τον 67χρονο σε ένα χωματόδρομο, από όπου έγινε η μεταφορά του με ασθενοφόρο.
Σε πρώτη φάση ο άνδρας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά σε σπίτι στον Εύοσμο
Τρεις νέες λειτουργίες της Google που αλλάζουν τον τρόπο που κλείνετε τα ταξίδια σας
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
Conference League: Απαιτητική κλήρωση για τον Παναθηναϊκό – Μπράιτον, Φράιμπουργκ και δύο μακρινά ταξίδια
Gemini Notebook: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα βιβλία σας ως πηγή γνώσης
