ΕΠΟ: Ξεκινούν τα μπαράζ, δικαίωση του Μακεδονικού!
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Μακεδονικού για το ματς με τη Λευκίμμη, κατακυρώνοντάς το υπέρ των Θεσσαλονικέων
Μεγάλη ανατροπή στον 2ο όμιλo της Γ’ Εθνικής, παρότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων έχουν ολοκληρωθεί.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απο στιγμή σε στιγμή ανακοινώνει την απόφαση της, ότι έκανε δεκτή την έφεση του Μακεδονικού για το ματς με τη Λευκίμμη, κατακυρώνοντάς το υπέρ των Θεσσαλονικέων. Κάπως έτσι, ο Μακεδονικός πήρε τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0, ενώ στη Λευκίμμη αφαιρούνται τρεις βαθμοί.
Τι σημαίνει όλο αυτό; Πως ο Μακεδονικός παίρνει πλέον την πρώτη θέση του 2ου ομίλου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Κοζάνη αφού την ξεπερνά πλέον στη βαθμολογία (49 έναντι 47 βαθμών).
H Παναχαϊκή ξεκινά έτσι τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ τη Κυριακή στη Νέα Ευκαρπία με αντίπαλο τον Μακεδονικό στις 16.00.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Σβόλης στο GNC 3on3 της Αγίου Νικολάου ΦΩΤΟ
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Η Achaia Clauss με Kαρναβαλικό φως πριν από 9 χρόνια ΦΩΤΟ
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
