Εποικοδομητική η συνεργασία Δήμου Αιγιαλείας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου
Κοινή διαπίστωση πως η άψογη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης και του πυροσβεστικού σώματος ευτυχώς εμπόδισε την ανεξέλεγκτη επέκταση της φωτιάς.
Συνάντηση απολογισμού μετά από την καταγραφή των ζημιών της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε τη Δυτική Αιγιάλεια την 31η Ιουλίου και την 1η Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου με την παρουσία της διοικήτριας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, αντιπυράρχου κας Ευφροσύνης Λαλιώτη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αφού τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα σχετικά με την πυρκαγιά και τις συνέπειές της, που είχαν ως αποτέλεσμα την κήρυξη των κοινοτήτων Ζήριας, Καμαρών και Λόγγου ως πυρόπληκτων, αποτέλεσε κοινή διαπίστωση πως η άψογη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης και του πυροσβεστικού σώματος ευτυχώς εμπόδισε την ανεξέλεγκτη επέκταση της φωτιάς.
Στο τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος και η διοικήτρια ανανέωσαν την καλή και συντονισμένη συνεργασία τους, για την προστασία των ανθρώπινων ζωών και περιουσιών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Ιατρικές εξετάσεις του Προμηθέα στη «Φροντίδα Υγείας» ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Ζώδια σήμερα 26/8: Υπερβολές, μεγάλα λόγια και σπατάλες!
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
