ΕΠΣ Αχαϊας: Λήγει η διορία για δηλώσεις συμμετοχής
Δύο είναι τα σωματεία που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Το Ζαβλάνι που πιθανότατα δεν θα δηλώσει συμμετοχή και ο Ηρακλής Πατρών που είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό

Αύριο λήγει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα και τότε θα γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό που θα λάβουν μέρος.
Δύο είναι τα σωματεία που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Το Ζαβλάνι που πιθανότατα δεν θα δηλώσει συμμετοχή και ο Ηρακλής Πατρών που είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αν λοιπόν δεν κατέβει μία ομάδα, η Αναγέννηση Πατρών προβιβάζεται αυτομάτως από τη Β’ Κατηγορία, ενώ αν δεν κατέβει και δεύτερη, η επόμενη ομάδα θα προκύψει από το ζευγάρι Θύελλα Αιγίου – Δάφνη, το οποίο θα οριστεί πιθανότατα στις 13 Σεπτεμβρίου.
Ενα άλλο φαινόμενο που παρατηρείται έντονα είναι οι υποτονικές κινήσεις των σωματείων στο μεταγραφικό παζάρι, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Ούτε τα χρόνια της κρίσης η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και να δυσκολεύονται να πληρώσουν έστω και μικρά ποσά.
Η Θύελλα Πατρών δείχνει ότι θα είναι καλή και φέτος, ο Κεραυνός το ίδιο, ενώ όλες οι άλλες ομάδες είναι λιγότερο ή περισσότερο αποδυναμωμένες σε σχέση με πέρυσι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News