Επτά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και πέντε συλλήψεις σε Αχαΐα – Αιτωλοακαρνανία

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα.

συλλήψεις

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, ενώ σχηματίστηκαν επτά νέες δικογραφίες από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας.

Στην Πάτρα συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η
σύζυγός του, για πρόκληση σωματικών βλαβών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλαν οι γονείς του, για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλή.

Στο Αίγιο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η
αδερφή του, για απειλή και σωματική βλάβη.

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του, για απειλή μέσω τηλεφώνου.

Στην Κατούνα, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, για εξύβριση και απειλή μέσω τηλεφώνου, ενώ επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος της, έπειτα από καταγγελία, που υπέβαλλε ο συλληφθείς πρώην σύντροφός της για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Στη Ναύπακτο, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που προκάλεσε στο όχημά του.

Στο Μεσολόγγι, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν η πρώην σύντροφός του και συγγενικό της πρόσωπο, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ