Έρχεται η πρώτη συλλογική αγωγή κατά της Ρήτρας Αναπροσαρμογής – Συμμετέχει η Ένωση Καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας
Την πρώτη συλλογική αγωγή για την Ρήτρα Αναπροσαρμογής που έχει οδηγήσει σε μεγάλες αυξήσεις τα οικιακά τιμολόγια, καταθέτουν ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας και Ένωση Καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας.
Το ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας και η Ένωση Καταναλωτών Νομού Αιτωλοακαρνανίας, γίνονται οι πρώτοι που καταθέτουν συλλογική αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με την ρήτρα αναπροσαρμογής.
Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΙΝΚΑ και σημειώνεται ότι «λόγω της αυξημένης συμμετοχής και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες των καταναλωτών, η Γραμματεία της Συλλογικής Αγωγής (Ηρώδου Αττικού 6, Χαλάνδρι Αττικής) θα μείνει ανοιχτή το Σάββατο 30-04-2022 και την Κυριακή 01-05-2022 από 9 έως 5 μμ (τηλ 211 0135 199 και 211 0315 200)».
«Καλούμε τους καταναλωτές να πυκνώσουν τις γραμμές του αγώνα και να συμμετέχουν στην Αγωγή, με στόχο τη δικαίωσή μας και την απαλλαγή μας από το αισχροκερδές κατασκεύασμα της ρήτρας αναπροσαρμογής που υπονομεύει τη ζωή μας», καταλήγει η ανακοίνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Πιτσιρικάς χόρεψε και έκλεψε την παράσταση στο Λειβάρτζι ΒΙΝΤΕΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ανάκληση-μαμούθ 5 εκατ. αυτοκινήτων για τις κρυφές χειρολαβές
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
