Εργατικό Κέντρο Αιγίου: Εκδήλωση ενημέρωσης για το ασφαλιστικο σύστημα στις 13 Φεβρουαρίου

Εκδήλωση Νομικής πληροφόρησης από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου τη Δευτέρα 13/02/2023.

 

Εργατικό Κέντρο Αιγίου: Εκδήλωση ενημέρωσης για το ασφαλιστικο σύστημα στις 13 Φεβρουαρίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 13/01/ 2023 με ώρα έναρξης 5:30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (Αριστείδου 4, ΤΚ 25100), Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα:«Βασικά σημεία του Ν.4808/2021 & το ισχύον κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν από τους νομικούς συνεργάτες του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων & Ανέργων οι σημαντικότερες διατάξεις του νέου ν. 4808/2021 «για την προστασία της εργασίας» και οι πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις στο Κοινωνικοασφαλιστικό Σύστημα. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης είναι ανοιχτή για το κοινό και αφορά τόσο εργαζόμενους όσο και ανέργους.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, 7:30 μ.μ. – 9:00 μ.μ. οι Νομικοί του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα απαντούν δωρεάν σε εξατομικευμένα ερωτήματα που αφορούν Εργασιακά Δικαιώματα όπως συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κ.λπ. και το Κοινωνικοασφαλιστικό όπως συνταξιοδοτικό δικαίωμα, συντάξεις γήρατος, χηρείας, αναπηρίας, απασχόληση συνταξιούχων κ.λπ.

Για τη διευκόλυνση όλων, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου στο τηλέφωνο 2691025100 και ώρες 9:00 έως 13:00

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments