Εργαζόμενοι Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας: «Με την Ελένη, δεν τα καταφέραμε…»

«Η μνήμη της Ελένης να γίνει δύναμη για την πορεία στη ζωή» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας.

ΕΛΕΝΗ ΒΕΣΚΟΥΚΗ

Δεν μπορούν να κρύψουν την θλίψη τους για το τραγικό συμβάν του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου οι  Εργαζόμενοι Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας.

«Εμείς οι υγειονομικοί, έχουμε μάθει να πορευόμαστε με λίγες χαρές και περισσότερες λύπες στη ζωή μας. Η καθημερινή μάχη με την αρρώστια και το θάνατο, μας έχει κάνει να φαντάζουμε στον υπόλοιπο κόσμο σαν άτρωτοι, σκληροί και ανθεκτικοί. Κι ίσως, εν πολλοίς, να είναι κι έτσι» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους για το περιστατικό. Όμως κάποιες φορές αυτό δεν είναι δυνατόν καθώς όπως σημειώνεται: «Αυτό όμως που δε φαίνεται να γίνεται ανεκτό, είναι η αντιμετώπιση, και μάλιστα στη βάρδιά μας, καταστάσεων που ζήσαμε το Σάββατο 29 Γενάρη με την Ελένη και την Αγγελική.

Ανθρώπων που λογίζονται μέλη της οικογένειάς μας, του σπιτιού μας∙ που κατοικοεδρεύουμε εκεί τις περισσότερες ώρες της καθημερινότητάς μας. Και μάλιστα, όταν πρέπει να κάνουμε –όπως κάνουμε με όλους- τα πάντα για να σωθούν και να γυρίσουν γρήγορα κοντά μας υγιείς.

Αποχαιρετίσαμε χτες, την Ελένη, την κόρη της συναδέλφισσας και φίλης, νοσηλεύτριας Αγγελικής και του Κώστα. Αδελφής του Αλέξανδρου και του Ανδρέα.

Με την Ελένη, δεν τα καταφέραμε. Είχαν δυστυχώς κριθεί τα πράγματα όταν την έφεραν στο Κέντρο Υγείας».

Αχαΐα: Ράγισε καρδιές ο θρήνος του πατέρα της Ελένης – Σπαρακτικές στιγμές

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση οι εργαζόμενοι αναφέρονται στην κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και χαρακτηριστικά σημειώνουν: «Θύμα κι αυτή, μιας αθλιότητας που ζούμε καθημερινά, 40 χρόνια τώρα, σε μια Εθνική Οδό, νεκροταφείο πολλών -και μάλιστα νέων- ανθρώπων.

Μια Εθνική Οδός, που θα είχε ανακατασκευαστεί με ασφάλεια πολλά χρόνια τώρα, αν δεν αποτελούσε πεδίο αδιαφορίας της Πολιτείας, φιλέτο κερδοφορίας για ολίγους, και παρατεταμένης αμνησίας από τη μεριά των πολλών, λίγο μετά από κάθε κακό συμβάν.

Κουραστήκαμε να αντιμετωπίζουμε ξαφνικούς και τραγικούς θανάτους, αναπηρίες και οικογενειακά δράματα που θα μπορούσαν να μη συμβούν. Πόσο μάλλον δικών μας ανθρώπων, νέων ανθρώπων».

Κλείνοντας η ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας, οι φίλοι και φίλες, οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες της Αγγελικής, συμπαραστεκόμαστε στον πόνο της οικογένειας.

Η μνήμη της Ελένης να γίνει δύναμη για την πορεία στη ζωή.

Η Αγγελική μας να επιστρέψει σύντομα και υγιής στην οικογένειά της, δίπλα στα παιδιά της, το σύντροφό της, τον αδελφό της, τους γονείς της και να συνεχίσει να προσφέρει με τη ζέση που το κανε μέχρι τώρα».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments