Ερμής Καραγιάννης: «Δεν έβγαινε από το δωμάτιό του», λέει φίλη του 23χρονου που αυτοκτόνησε

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ήταν το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης

Καραγιάννη,αυτοκτόνησε

Το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης, που αυτοκτόνησε πριν από λίγες ημέρες πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο, ήταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε συμμετάσχει στο GNTM.

Η φίλη του, Ρένια Τσακίρη, μιλώντας στον «Alpha» ανέφερε ότι ο Ερμής δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα και παρότι εκείνη, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, τον παρακαλούσε να βγουν έξω, να πάνε στην εκκλησία ή για καφέ, αυτός ήταν αρνητικός.

Συμπλήρωσε ότι τη Μεγάλη Τετάρτη είχαν κανονίσει να βρεθούν, αλλά δεν πήγε ποτέ, τονίζοντας ότι το Πάσχα πήγε στο χωριό του, αλλά και πάλι δεν έβγαινε από το δωμάτιό του.

Πώς έβαλε τέλος στη ζωή του

Η ίδια κοπέλα, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε ότι το μοντέλο και πρώην παίκτης του GNTM ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

«Συνέβη την Πέμπτη το βράδυ, όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός και κέρδισε. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Απλά έκανε μερικούς φίλους του delete από το Instagram και άλλους μπλοκ. Σαν να μας λέει: “αυτό ήταν, τέλος”, αλλά δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, αλλά πάντα μιλούσαμε. Μου έλεγε: “Δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω”. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω…», εξήγησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν πίστευε κανένας ότι θα έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής», είπε ακόμη.

Σύμφωνα με τη φίλη του Ερμή, τον τελευταίο καιρό σίγουρα δεν έβλεπε ψυχίατρο, ενώ τον προηγούμενο καιρό έβλεπε.

«Έμενε με τον μπαμπά του. Για την ακρίβεια, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του», σημείωσε ακόμη. «Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος, ένιωθε μια γαλήνη την ώρα που το έκανε και ότι έφυγε χαρούμενος», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop