Ερντογάν σε Ακσενέρ: Το όνομά μου είναι Ταγίπ, μην με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου

Ο πρόεδρος της Τουρκίας εκτόξευσε απειλές κατά της καθώς αυτή ήταν που αποκάλυψε την υπόθεση με την τελετή θεμελίωσης νοσοκομείου… μινιατούρας.

Ερντογάν σε Ακσενέρ: Το όνομά μου είναι Ταγίπ, μην με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ταγίπ Ερντογάν και της προέδρου του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ, φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Ο πρόεδρος της Τουρκίας εκτόξευσε απειλές κατά της καθώς αυτή ήταν που αποκάλυψε την υπόθεση με την τελετή θεμελίωσης νοσοκομείου… μινιατούρας.

Η αντίδραση του Ταγίπ Ερντογάν ήταν σφοδρή, όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής 31/3/2023 ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα».

«Κυρία Μεράλ όταν εμείς λέμε κάτι πως θα το κάνουμε, το ολοκληρώνουμε. Μην με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου» ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν» πρόσθεσε.

«Ο Ερντογάν ξέρει πως δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτός που φοβάται δεν ξεκινά αυτό το ταξίδι. Εγώ είμαι έτοιμοι, η τσάντα μου είναι στο χέρι μου. Η φυλακή στη Σηλυβρία δεν είναι κρύα. Εσύ δεν μπορείς να με απειλείς» δήλωσε η Ακσενέρ.

«Έριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο, και επιχείρησαν να πείσουν την Τουρκία πως χτίζουν νοσοκομείο» τόνισε ειρωνικά η Μεράλ Ακσενέρ.

«Αν και υπήρξαν κάποιες ελλείψεις εγώ προσωπικά μίλησα με τον υπουργό μου και μου είπε πως θα παρέμβη και θα το διορθώσει. Εμείς όταν λέμε πως κάτι θα το κάνουμε το ολοκληρώνουμε κυρία Μεράλ» απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος, παραδεχόμενος το λάθος.

«Έι κύριε Ερντογάν εσύ πρώτα να ασχοληθείς τους γλείφτες που σε έβαλαν να παίξεις αυτό το θέατρο με την τελετή και αυτούς που δίπλα σου γεμίζουν τις τσέπες τους με μαϊμού τελετές θεμελίωσης έργων» ανταπάντησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος.

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ