Ερύμανθος: Απόπειρα κλοπής καυσίμων από όχημα του Δήμου

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από παρέμβαση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Διαμαντή Κανελλόπουλου, ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής ζητώντας εξηγήσεις

Ερύμανθος: Απόπειρα κλοπής καυσίμων από όχημα του Δήμου

Λίγες ημέρες μετά την κλοπή μικρής ποσότητας καυσίμων σε ΙΧ του Δήμου Ερυμάνθου από αγνώστους, στην περιοχή καταγράφηκε ένα ακόμη περιστατικό, αυτή τη φορά με απόπειρα κλοπής από γκρέιντερ του Δήμου.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από παρέμβαση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Διαμαντή Κανελλόπουλου, ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής ζητώντας εξηγήσεις.

Η «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Διοίκησης, Θανάση Ανδρικόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό, διευκρινίζοντας:

«Για να μην μπερδευόμαστε, δεν υπήρξε κλοπή καυσίμων, αλλά απόπειρα κλοπής σε γκρέιντερ του Δήμου, το οποίο βρισκόταν έξω από το μοναστήρι των Αγίων Πάντων. Διαπιστώθηκε παραβίαση του λουκέτου, ενώ δίπλα στο γκρέιντερ βρέθηκαν μπιτόνια, τα οποία όμως ήταν άδεια. Ως δημοτική αρχή έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία και βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες».

Ο κ. Ανδρικόπουλος άσκησε παράλληλα κριτική στην αντιπολίτευση, σημειώνοντας: «Η αντιπολίτευση εκδίδει ανακοινώσεις για λόγους εντυπώσεων, όμως η ουσία δεν είναι αυτή. Ανάλογα περιστατικά κλοπών έχουν καταγραφεί και σε ιδιώτες στην περιοχή, όπως επίσης και ζωοκλοπές το τελευταίο διάστημα. Η δημοτική αρχή βρίσκεται σε συνεργασία με την Αστυνομία για να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δήμου».

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο