Ερύμανθος: Συνεδριάζει η Επιτροπή για σημαντικά θέματα – Τα έργα που περνάνε

Ερύμανθος: Συνεδριάζει η Επιτροπή για σημαντικά θέματα - Τα έργα που περνάνε

Ημέρα σημαντικών αποφάσεων είναι η σημερινή για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ερυμάνθου, καθώς σήμερα το μεσημέρι στις 14.00 θα κληθεί να ψηφίσει για μια σειρά σημαντικών καθημερινών και αναπτυξιακών θεμάτων.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή που προεδρεύει ο δήμαρχος Θεόδωρος Μπαρής, θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη και θα αποφασίσει την έγκριση σκοπιμότητας της εκπόνησης υδραυλικής μελέτης για τα έργα αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού στο Λεόντιο, γεγονός που θα φέρει ένα βήμα πιο κοντά το σημαντικό έργο στην περιοχή.

Επιπλέον, θα αποδεχθεί ο Δήμος την ένταξη των έργων ενεργειακής αναβάθμισης των σχολείων του Δήμου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας

«ΤΡΙΤΣΗΣ»

Η Οικονομική Επιτροπή Ερυμάνθου θα αποφασίσει και για τη συμμετοχή έργων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης». Οι προτάσεις του Δήμου αφορούν τις δράσεις και τα μέτρα πολιτικής προστασίας των δημοτών, τη συμμετοχή του δήμου στις δράσεις ηλεκτροκίνησης, τον εκσυγχρονισμό δικτύων και ενίσχυση υποδομών ύδρευσης, τις βελτιώσεις στην αγροτική οδοποιία.

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Τέλος, στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής αναμένεται να αποφασιστεί επίσης και η σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη για τρία έργα. Πρόκειται για τον εκσυγχρονισμό δικτύων και ενίσχυση υποδομών ύδρευσης του Δήμου Ερυμάνθου, τη βελτίωση αγροτικής οδοποιίας και την ωρίμανση έργων και δράσεων. Για τα τρία αυτά έργα, το ΔΕΠΑΝ είναι ο φορέας υλοποίησης.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βάρδα: Χρησιμοποίησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του πατέρα του για να μπει σε καφετέρια
Αστακός: Πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας - Ηταν η δεύτερη παράβαση για το μπαρ
Πάτρα: Κρυφή κάμερα «αναστάτωσε» τη ΔΕΥΑΠ
ΝΔ: Η ώρα κάλπης για τους υποψηφίους