Ερύμανθος: Ζητά νέους μόνιμους υπαλλήλους ο υποστελεχωμένος Δήμος

Τέσσερις νέες προσλήψεις θέλει ο Δήμος Ερυμάνθου το 2022 για να καλύψει “θέσεις” που πονούν οι υπηρεσίες.

mixanima erimanthos e1627817018464

Από νωρίς ξεκίνησε τον προγραμματισμό του ο Δήμος Ερυμάνθου σχετικά με τις προσλήψεις που ζητά από το υπουργείο Εσωτερικών ενόψει του 2022. Είναι γνωστό ότι οι υπηρεσίες του Δήμου είναι υποστελεχωμένες και ότι σε πολλές περιπτώσεις ο όγκος εργασίας είναι μεγάλος, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση υποθέσεων.

Γι’ αυτό, ο Δήμος Ερυμάνθου ζητά από το υπουργείο Εσωτερικών τέσσερα άτομα. Συγκεκριμένα, οι επιτελείς του Δήμου έκριναν πως χρειάζεται ένα άτομο που θα εργάζεται ως υπεύθυνος διαχείρισης έργου, σε συστήματα και δίκτυα πληροφορικής και επικοινωνιών, καθώς λόγω της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών και των διεργασιών που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση του πολίτη καθίσταται απαραίτητη η πρόσληψη της συγκεκριμένης ειδικότητας. Επιπλέον, γίνεται πρόταση πρόσληψης ενός λογιστή, επειδή αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να εκτελεστούν βασικές οικονομικές υποχρεώσεις, ως επακόλουθο τη συσσώρευση εκκρεμοτήτων.

Το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Ερυμάνθου έχει αποκτήσει ή θα αποκτήσει βαρέα οχήματα. Γι’ αυτό κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη ενός χειριστή μηχανημάτων, επειδή το υπάρχον προσωπικό δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν έγκαιρα. Ενώ τέλος, έχει παρατηρηθεί κενό και στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, όπου πρόσφατα αποκτήθηκε νέο απορριμματοφόρο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο οδηγοί για δύο οχήματα, με αποτέλεσμα το προσωπικό να κρίνεται οριακά επαρκές και όταν λείπει κάποιος να γίνεται προβληματική η λειτουργία της υπηρεσίας αποκομιδής. Ως εκ τούτου, ο Δήμος ζήτησε και έναν οδηγό.

Ωστόσο, επειδή η ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών είναι μεγάλη, ο Δήμος Ερυμάνθου εκμεταλλεύτηκε την επιλογή για πρόσληψη με σύµβαση ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για την υλοποίηση του προγράµµατος απασχόλησης µακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 του ΟΑΕ∆. Ετσι, από τις 2 Αυγούστου και για τουλάχιστον ένα χρόνο θα έχει νέο λογιστή στις υπηρεσίες του.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

koronoios test rapid test
patrwn pyrgou
Lainiwtis
ekab