ΕΣΚΑ-Η: «Μόνο ο Προμηθέας 2014 για άνοδο στη Γ’ Εθνική»

ΕΣΚΑ-Η: «Μόνο ο Προμηθέας 2014 για άνοδο στη Γ' Εθνική»

Η ΕΣΚΑ-Η εξέδωσε ανακοίνωση για τα νέα δεδομένα σε Α1 και Α2 Κατηγορία έπειτα από την αποχώρηση της Σφήκας, ξεκαθαρίζοντας ότι μόνο ο Προμηθέας 2014 εξέδωσε ενδιαφέρον για άνοδο στη Γ΄’ Εθνική εκδήλωσε μόνο ο Προμηθέας 2014.

Πλέον απλώς απομένει για το τυπικό της υπόθεση η ΕΟΚ να επικυρώσει την άνοδο του Προμηθέα 2014.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ-Η έχει ως εξής:

«Μετά από την λήξη της χρονικής προθεσμίας που είχε δώσει η Ε.Ο.Κ. στις ομάδες της Α1 ΕΣΚΑ-Η , για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στην φετινή Γ Εθνική Κατηγορία υπήρξε αποδοχή της πρότασης από την ομάδα του Ε.Α. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 .

Μέχρι να ολοκληρωθεί , και να αποφασιστεί η χορήγηση ή όχι της WILD CARD από την Ε.Ο.Κ. οι κληρώσεις των κατηγοριών της Α1 και Α2 ΕΣΚΑ-Η που ήδη αναρτήθηκαν , θα υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που πρέπει να τονιστούν.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε περίπτωση ανόδου κάποιας ομάδος της Α1 στην φετινή Γ Εθνική Κατηγορία , τότε η ομάδα που θα ανέλθει από την Α2 της ΕΣΚΑ-Η θα πάρει τον κλειδάριθμο της ομάδος που θα φύγει.

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε περίπτωση ανόδου κάποιας ομάδος της Α1 στην φετινή Γ Εθνική Κατηγορία , θα ανέλθει από την Α2 της ΕΣΚΑ-Η στην Α1, η επόμενη επιλαχούσα ομάδα της περσινής Α2.

Σε περίπτωση που ανέλθει , τότε οι ομάδες που θα μείνουν στην φετινή Α2 Κατηγορία θα είναι 12 και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το τυφλοσούρτη των κληρώσεων για 12 ομάδων και όχι των 14 ομάδων.

Επομένως θα υπάρξουν αλλαγές ως προς τις αγωνιστικές , αλλά ο κλειδάριθμος κάθε ομάδος θα είναι ο ίδιος».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ