Εσωκομματικές εκλογές Ν.Δ.: «Μάχες» σε Αιγιάλεια, Καλάβρυτα, Νότιο τομέα Πάτρας

Όλοι οι υποψήφιοι στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις την Ν.Δ. της Αχαΐας.

Εσωκομματικές εκλογές Ν.Δ.: «Μάχες» σε Αιγιάλεια, Καλάβρυτα, Νότιο τομέα Πάτρας

Ενδιαφέρον έχουν και οι εκλογές ανάδειξης νέων διοικήσεων στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις ΝΔ της Αχαΐας. Τελικά, οι «μάχες» υποψηφίων για την προεδρία περιορίζονται σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα και στην ΔΗΜΤΟ Νοτίου Τομέα Πάτρας. Αναλυτικά:

> Στην Πάτρα στον Νότιο τομέα, «αντίπαλοι» για την προεδρία θα είναι ο Αργύρης Βαγενάς (με Κατσουγκράκη) και η Κωσταντίνα Κοσπέτα (με Κουνάβη). Υποψήφιος πρόεδρος στη ΔΗΜΤΟ Κέντρου Πόλεως θα είναι ο Ανδρέας Καλεντζώτης (με Κουνάβη) και στη ΔΗΜΤΟ Βορείου Τομέα ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Πάτρας Γιάννης Μανέτας (με Κουνάβη).

> Στην Αιγιάλεια, τρεις θα είναι οι υποψήφιοι, ο νυν πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, ο τοπικός σύμβουλος Αιγίου Θεοφάνης Ραμπαβίλας και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος (αγροτοσυναιτεριστής).

Ο κ. Σταθακάρος δήλωσε στην «Π», πως «όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε την πορεία, που επί δύο θητείες έχουμε χαράξει, πηγαίνοντας τον τόπο και τη ΝΔ όλο και πιο ψηλά). Υποψήφια μέλη και υποστηρικτές του είναι: Δημήτρης Μαρινόπουλος, Γιάννης Μεντζελόπουλος, Δημήτρης Δούκας, Ελισάβετ Πίκουλα, Ντία Παναγοπούλου και Κωνσταντίνα Φιλέρη.

Ο κ. Ραμπαβίλας προέβαλε με δήλωσή του στην «Π» μια «νέα αρχή, με νέους ανθρώπους, για μία ενωμένη Τοπική, χωρίς αποκλεισμούς. Στο πλευρό του, ως υποψήφια μέλη, επέλεξε και γεωγραφική διαστρωμάτωση. Από τους

14 συνολικά, οι 7 από Αίγιο, 2 από Διακοπτό, 3 από Ακράτα – Αιγείρα και 2 από Συμπολιτεία – Ερινεό. Αυτοί είναι: Γιώργος Γκιώνης, Χρήστος Κοσσαράς, Χριστίνα Σακκά, Γιώργος Σταματόπουλος, Θεοδώρα Ασημακοπούλου, Παναγιώτης Καραγκούνιας, Φώτης Σωτηρόπουλος, Βασίλης Μπάρκουλας, Ευγενία Δημητρίου, Κέντρος Ιωάννης, Φάνης Σακελλαρόπουλος και Παναγιώτα Σταυροπούλου.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει ως υποστηρικτές τους Φίλιππο Δεληγεωργόπουλο, Γρηγόρη Τσεκούρα, Τασία Γκρεκιώτη, Παρασκευή Γρυλή και Θεώνη Σμυρνιώτη.

> Στα Καλάβρυτα, ο νυν πρόεδρος, από την Κλειτορία, είναι πάλι υποψήφιος.

Ο Νίκος Τσάμης μαζί του, ως υποψήφια μέλη της ΔΗΜΤΟ έχει τους: Παναγιώτη Χαμακιώτη, Δημήτρη Νικολόπουλο, Ανδρέα Θεοδώρου, Χρήστο Χαλβατζή, Αλέξανδρο Βερτζάγια, Ειρήνη Δουκλιά, Χρήστο Θανόπουλο, Ιωάννη Κιούση, Γεώργιο Καρούζο, Αγγελο Καυγά και Μαρία Λυκουργιώτη.

Ο Νίκος Παπαβραμόπουλος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, με τους: Μαρία Δημητρίου, Μαρία Καργκούνη, Παναγιώτη Καυγά, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καμπέρο και Νίκο Τάγαρη.

> Στη Δυτική Αχαΐα, μετά τη μη κάθοδο του Ν. Καραμαλίκη, υποψήφιος πρόεδρος θα είναι μόνο ο Βασίλης Κανελλόπουλος και μαζί του υποψήφια μέλη της ΔΗΜΤΟ οι: Λαγού-Ταπεινού Ιωάννα, Κανελλόπουλος Νίκος, Μπεκίρη Φωτεινή, Πικραμένος Παναγιώτης, Ντάζου Ελένη, Σπαλιάρα Κλυταιμνήστρα, Παναγόπουλος Αγγελος, Ηλιοπούλου Αγγελική, Τσατσανιάς Ηλίας, Κουτσογιαννόπουλος Νίκος, Παναγιωταρόπουλος Χρήστος και Χειρόπουλος Ανδρέας. Ο κ. Κανελλόπουλος δήλωσε στην «Π»:« Εχοντας πίστη στον Θεό, συναίσθηση της ανάγκης να συστρατευτούμε όλοι στην πρώτη γραμμή, στήριξη παλιών και νέων στελεχών, έλαβα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα»

> Στον Ερύμανθο, μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος είναι ο αγροφύλακας Γιάννης Παπακωνσταντίνου, από το Βασιλικό.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Το απίστευτο μποτιλιάρισμα έφερε προτάσεις για κόμβους - Τα σημεία που υποδεικνύει το ΤΕΕ
Πάτρα: Τους άρπαξαν μέσω emails πάνω από 11.500 ευρώ - Τρεις περιπτώσεις
Πάτρα: Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Χρήστος Μπούρας για την 28η Οκτωβρίου
Master plan στο Αίγιο για την αξιοποίηση των λιμενικών υποδομών