Εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας μικρό παιδί – Έπεσε από τρακτέρ! – Ένα ακόμη ανήλικο τραυματίστηκε

Από την Ηλεία μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο το άτυχο αγοράκι.

Εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας μικρό παιδί - Έπεσε από τρακτέρ! - Ένα ακόμη ανήλικο τραυματίστηκε

Σοκ προκαλεί η είδηση για την πτώση δύο ανήλικων παιδιών από τρακτέρ στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα, δύο παιδιά τραυματίστηκαν όταν έπεσαν από τρακτέρ. Ένα 10χρονο αγοράκι αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει από το βαρύ όχημα το οποίο στη συνέχεια το τραυμάτισε σε πόδια και λεκάνη, ενώ για ένα ακόμη 9χρονο αγοράκι υπήρξε  σοβαρό τραύμα στην σπλήνα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το παιδί επέβαινε στο τρακτέρ μαζί με τον οδηγό και ιδιοκτήτη του βαρέως οχήματος όταν σύμφωνα με πληροφορίες, το πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ακολούθως να τραυματιστεί από το τρακτέρ το οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εν κινήσει.

Εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας μικρό παιδί - Έπεσε από τρακτέρ! - Ένα ακόμη ανήλικο τραυματίστηκε

Το ανήλικο παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου φέροντας βαριά τραύματα σε πόδια και λεκάνη ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο.

Άσχημη σύμπτωση, το γεγονός πως σε ένα ακόμα χωριό του δήμου Πύργου, με διαφορά λίγων ωρών, ένα ακόμα ανήλικο παιδί, περίπου εννιά ετών, έπεσε και εκείνο από τρακτέρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην περιοχή της σπλήνας.

Το εννιάχρονο παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου, ωστόσο οι γιατροί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μεταφερθεί και αυτό στο Καραμανδάνειο.

Πηγή: patrisnews

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ