Εστίαση: Ανάσταση από 3 Μαϊου για τον κλάδο – Τρέχουν να ετοιμαστούν οι επαγγελματίες
Με χαρά αλλά και άγχος υποδέχθηκε η εστίαση, την εξαγγελία χθες το απόγευμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που γνωστοποίησε τις ημερομηνίες με το άνοιγμα δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων και η εστίαση, τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου.
Είχε προηγηθεί η θετική εισήγηση της επιτροπής των ειδικών, που εξέπληξε και αιφνιδίασε με την απόφασή της, καθώς επιτάχυνε το άνοιγμα του κλάδου κατά μια εβομάδα τουλάχιστον.
Συγκεκριμένα, η εστίαση θα επαναλειτουργήσει σε εξωτερικούς χώρους, ενώ η κυκλοφορία διευρύνεται έως τις 11 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι του κλάδου θα κάνουν υποχρεωτικά σελφ τεστ δύο φορές την εβδομάδα, ενώ θα εφαρμοστούν αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων και θα ισχύουν τα γνωστά μέτρα υγιεινής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
