Έσβησε το όνειρο για τη Γεωργοπούλου, επιστρέφει με το χάλκινο
Η Μαρία Γεωργοπούλου της Παναχαϊκής, ηττήθηκε 5-0 στα σημεία από τη Γελιανούρ Τουργκάνοβα από το Καζακστάν στον ημιτελικό στα -50 κιλά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος πυγμαχίας Νεανίδων, που διεξάγεται στην Μπούντβα στο Μαυροβούνιο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο.
Η αθλήτρια του Νίκου Πλέα τα έδωσε όλα, άγγιξε και άξιζε τη νίκη, αλλά την έχασε στις λεπτομέρειες. Όμως ανεβαίνει στο βάθρο, καθώς στις διοργανώσεις της πυγμαχίας δεν διεξάγονται μικροί τελικοί, αλλά οι χαμένοι και οι χαμένες των ημιτελικών μοιράζονται το χάλκινο μετάλλιο.
Η Μαρία Γεωργοπούλου έχει όλο το μέλλον μπροστά της και γνωρίζει καλά ότι η συνέπεια θα την καθιερώσει. Πλέον είναι στο χέρι της να κάνει το επόμενο βήμα. Όμως βρίσκεται στην κορυφή! Το χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου στο Σταροχώρι ΦΩΤΟ
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Πώς λειτουργούν τα βίντεο 90 λεπτών στο Instagram: Ο οδηγός για τη νέα λειτουργία Features
Οι εορτασμοί για την 28η Οκτωβρίου στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
