Έτοιμη η 2η τοιχογραφία του ArtWalk 6!
Αγάπη Φιλία Συντροφικότητα Αλληλεγγύη Αλληλοϋποστήριξη.
Σε μία από τις δυσκολότερες συγκυρίες της ανθρωπότητας, όπως αυτή που διανύουμε, τι μας κρατά δυνατούς;
Ανάκτησε τις δυνάμεις σου, μάθε από τις κακοτοπιές, δείξε ευαισθησία στο μικρό, νιώσε την χαρά του μεγάλου.
Αυτά τα συστατικά στοιχεία της ανθρώπινης ζωής προσπαθεί να μας μεταφέρει η διάσημη Γαλλίδα καλλιτέχνιδα, ZABOU μέσα από την δεύτερη τοιχογραφία, η οποία ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6.
Τα απολύτως ρεαλιστικά ασπρόμαυρα πορτρέτα των δύο αδελφών με ελληνική καταγωγή και φίλων της ίδιας της καλλιτέχνιδας, μας προτρέπουν σε μία ανθρωπογεωγραφία συναισθημάτων και οπτικών ορίων εναρμονισμένη στην συνοικία που δημιουργήθηκε.
Η χρήση των έντονων χρωμάτων στο φόντο της σύνθεσης, μας ανάγουν σε κάτι πιο αφηρημένο, όπως η έννοια της φιλίας ή της αλληλεγγύης και συμβολικά μας μεταφέρουν σε ένα μεγαλύτερο πεδίο ενέργειας μεταξύ των ανθρώπων και των λαών.
«Είμαι εδώ για σένα» είναι ο τίτλος της 42ης συνολικά τοιχογραφίας της διοργάνωσης του ArtWalk, την οποία μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά στην οδό Μπουκαούρη 117.
Περισσότερες πληροφορίες για την ZABOU, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε από κοντά την τοιχογραφία!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συζήτηση μαθητών Λυκείων της Αχαΐας με την ευρωβουλευτή Έλενα Κουντουρά ΦΩΤΟ
To ChatGPT βάζει πλέον «κρυφή» υπογραφή στα κείμενα
ΑΣΕΠ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για 97 μόνιμες θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (3ΓΒ/2026)
Το Εικαστικό Εργαστήριο του Πανηπειρωτικού ανοίγει
Ο Τραμπ ξαναβάφτισε την τεχνητή νοημοσύνη και ο Elon Musk ακολουθεί
