Εβαλαν πολλά τρίποντα Αλκυόνη και Προμηθέας

Ο Προμηθέας για μια ακόμη φορά επέδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, σε συνεργασία με τον σύλλογο ΑμεΑ Αλκυόνη.

Εβαλαν πολλά τρίποντα Αλκυόνη και Προμηθέας Αλκυόνη και Προμηθέας πέτυχαν πολλά τρίποντα

Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Προμηθέα Πάτρας “Good Athlete, Better Person(GABP)”, ωφελούμενοι του Συλλόγου ΑμεΑ Αλκυόνη προπονήθηκαν μαζί με παιδιά της Ακαδημίας του Προμηθέα, ηλικίας 11 χρονών, υπό την επίβλεψη του προπονητή, κ. Γιώργου Ντούβα.

Η δράση διεξήχθη στο Promitheas Park και είχε ως σκοπό τον περιορισμό της αποξένωσης και απομόνωσης των ατόμων με αναπηρία, αλλά και την καλλιέργεια ενσυναίσθησης και αποδοχής της διαφορετικότητας στους μικρούς αθλητές του Συλλόγου, που θα έχει πολύ σημαντικά οφέλη στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε και ο Γιώργος Τανούλης, διεθνής αθλητής της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, ο οποίος έδωσε χαρά σε όλα τα παιδιά με την παρουσία του.

Η χθεσινή κοινή προπόνηση ήρθε ως συνέχεια των ενημερώσεων που είχαν πραγματοποιηθεί σε προγενέστερο χρόνο στους αθλητές της Ακαδημίας του Προμηθέα από το εξειδικευμένο προσωπικό του Συλλόγου ΑμεΑ Αλκυόνη, προκειμένου να κατανοήσουν τα ζητήματα που σχετίζονται με τα άτομα με αναπηρία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτά τα άτομα στην καθημερινότητά τους, ώστε να μπορέσουν να συμβάλουν στην ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο και την ενεργή και απρόσκοπτη συμμετοχή τους σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής δραστηριότητας.

Οι δράσεις του προγράμματος “Good Athlete, Better Person” θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, πάντα από κοινού με τους Φορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την υλοποίησή του, και είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που τα παιδιά της Ακαδημίας το έχουν αγκαλιάσει και επιθυμούν να συμμετέχουν με μεγάλη προθυμία.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments