Εβελίνα Παπούλια: Πιστεύω στην συναισθηματική ένωση, αλλά το «για πάντα» με στρεσάρει

Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, δήλωσε πως πιστεύει στον θρησκευτικό γάμο, στην πνευματική και συναισθηματική ένωση, αλλά το “για πάντα” την στρεσάρει.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τους γάμους που έκανε και  γιατί απέτυχαν. Παράλληλα έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για τους «Δύο Ξένους».

Καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και δήλωσε «θετική και ανώριμη».

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει σε μεγάλη ηλικία, πριν φύγει ο πατέρας μου, οπότε δεν υπήρξε διαταραχή στη σχέση των τριών μας με την απώλεια του. Είμαστε μία σουρεαλιστική οικογένεια.

Οι γάμοι είναι πολύ ωραίο πράγμα, κάνεις ένα ωραίο πάρτι, καλείς φίλους που κάτω υπό άλλες συνθήκες δεν θα καλούσες.

Πιστεύω στον θρησκευτικό γάμο, στην πνευματική και συναισθηματική ένωση, αλλά το “για πάντα” με στρεσάρει. Σκέφτομαι “μήπως δεν είμαι ικανή να δεσμευτώ”, ενώ πριν τον γάμο είμαι “παντρεμένη”», σημείωσε η Εβελίνα Παπούλια.

«Με τον σύντροφο μου τώρα νιώθω πιο παντρεμένη, πιο εστιασμένη, ψυχικά πρέπει να είσαι παντρεμένος με τον άλλον. Η σχέση με τον σύντροφο μου τώρα, έχει κρατήσει πολύ περισσότερα χρόνια από τους γάμους μου, από τους οποίους χώριζα στον έναν μήνα.

Δεν ξέρω πως γινόταν, άλλα μάλλον μου είχε τελειώσει ήδη, πριν πάω στην εκκλησία.

Ούτε εγώ, ούτε ο σύντροφος μου είμαστε τέλειοι, τις ατέλειες και τις παραξενιές του, τις έχω ερωτευτεί και με εξιτάρουν και είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί αυτό», συμπλήρωσε η Εβελίνα Παπούλια σχετικά με τον σύντροφό της.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ