Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, μαμά του Χρήστου και της Μάιρας και αυτό δεν αλλάζει»ΒΙΝΤΕΟ
Για τον Αλέξη Κούγια και τα όσα είπε ο ίδιος χθες στο Happy Day, βάζοντας τέλος στις φήμες επανασύνδεσης, απάντησε σήμερα η Εύη Βατίδου , σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.
Για τον Αλέξη Κούγια και τα όσα είπε ο ίδιος χθες στο Happy Day, βάζοντας τέλος στις φήμες επανασύνδεσης, απάντησε σήμερα η Εύη Βατίδου , σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.
«Η επανασύνδεση στα ζευγάρια συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Δεν θα γίνει επανασύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή νέου συμβολαίου αλλαγής ρεύματος με τον Αλέξη. Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, πάντοτε η Εύη Βατίδου και μαμά του Χρήστου και της Μάιρας και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», είπε αρχικάη Εύη Βατίδου.
Η Εύη Βατίδου είπε στη συνέχεια: «Εγώ ξέρω αυτά που μου λέει ο Αλέξης απευθείας. Είδα τις δηλώσεις του, δεν χρειάζομαι εσάς να μου μεταφέρετε κάτι συγκεκριμένο. Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του, τα λύνει από το τηλέφωνο και όχι δημόσια».
Κλείνοντας, η Εύη Βατίδου είπε: «Εγώ και τα παιδιά θέλουμε να είναι ευτυχισμένος ο Αλέξης με τη σύντροφό του».
View Video – no integration ID provided
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το έξυπνο κόλπο με το κουκούτσι αβοκάντο που όλοι πετάμε: Πώς να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο αξεσουάρ κήπου!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η «Κουζίνα Αγάπης» στην Πάτρα δεν κάνει διακοπές ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
