Ευρωεκλογές 2024: Ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ζητά ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών εν όψει ευρωεκλογών η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ευρωεκλογές,ντιμπέιτ,Κωνσταντοπούλου

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζήτησε ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς εν όψει ευρωεκλογών, εντός και εκτός Βουλής.

Επαναλαμβάνω την πρότασή μου για ντιμπέιτ, προς τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους αρχηγούς, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε ντιμπέιτ μέσω τικ-τοκ». Απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι «πρέπει να μπείτε σε ένα διάλογο. Να αντιληφθείτε ότι δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η δημοκρατική λειτουργία με μονολόγους, σε προστατευμένο περιβάλλον, και σε ελεγχόμενα μέσα, χωρίς κίνδυνο. Η πολιτική ενέχει κινδύνους, ρίσκα, ευθύνη. Και ότι έχει όλη αυτή την υποχρέωση λογοδοσίας, που εσείς αποποιείστε».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε επίσης ότι «εμείς είμαστε ανοιχτά υπέρ του διαλόγου, της αντιπαράθεσης και της ενημέρωσης των πολιτών. Ντιμπέιτ, λοιπόν, και εδώ, μέσα στη Βουλή. Το λέω από τώρα, για να προκαταλάβω την συνθήκη μήπως και το σκεφτεί ο κύριος Μητσοτάκης και δεν έρθει, και φύγει (από συζήτηση αρχηγών). Να έρθει και να κάνει εδώ, με όλους, διάλογο. Όχι να απαντήσει στους δύο αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και να φύγει, όπως του αρέσει να κάνει. Να έρθει να απαντήσει, σε μένα που τον ρωτάω ξανά και ξανά, όταν κοντεύουν τις 60 οι επίκαιρες ερωτήσεις που έχω καταθέσει στον πρωθυπουργό, από τα τέλη Αυγούστου» είπε η επικεφαλής της ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ