Ευρωεκλογές 2024: Στη Βόρεια Ελλάδα Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, στην Κρήτη ο Χαρίτσης

Συνεχίζονται οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών ανά την Ελλάδα, ενόψει των ευρωκλογών της 9ης Ιουνίου.

Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας, περιοδεύουν σήμερα Παρασκευή 17/05/2024, σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος,  ενώ ο Αλέξης Χαρίτσης συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί σε Ημαθία και Πέλλα, στην Κεντρική Μακεδονία. Χθες βρέθηκε στην Κατερίνη, όπου υπογράμμισε πως «η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία».

Στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο ημερήσιο Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις Ριζωμάτων Ημαθίας.

Στις 11:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με πολίτες στη Βέροια. Εν συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπό κατασκευή Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Ημαθίας και την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας. Τέλος στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά.

Σε Γρεβενά και Φλώρινα ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, θα βρεθεί σήμερα στους νομούς Γρεβενών και Φλώρινας.

Στις 11:00 θα περιοδεύσει στο κέντρο των Γρεβενών και τις 13:00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Κυριάκο Ταταρίδη.

Στις 19:00 θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Καλλιτεχνών στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας και στις 19:30 θα μιλήσει στο Μικρό Καφέ (Λεωφ. Ελευθερίας 80, Φλώρινα).

Στη Θεσσαλονίκη ο Κουτσούμπας

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται ήδη από χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποίησε ομιλία στον Εύοσμο, τονίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές επαγγελματίες, οι νέες και οι νέοι των εργατικών – λαϊκών οικογενειών, μπορούν να κάνουν όντως πράξη αυτό που φοβούνται πραγματικά όλοι όσοι έχουν καθίσει στον σβέρκο μας».

Σήμερα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στις 19:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Τούμπα, στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Στο Ηράκλειο ο Χαρίτσης

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς πραγματοποίησε τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη.

Σήμερα, τελευταία μέρα της περιοδείας του, αναμένεται να επισκεφθεί περιοχές του Ηρακλείου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop