Ευρωεκλογές 2024: Σύντομα ξανά στην Πάτρα ο Λευτέρης Αυγενάκης – «Θα με βλέπετε συνεχώς!»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στην κομματική οργάνωση

Αυγενάκης,Πάτρα,Ευρωεκλογές

Δεν χαρακτήρισε μόνο προσωπικό του στοίχημα ο Λευτέρης Αυγενάκης το να παραμείνει «γαλάζιος» ο Νομός στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Είπε και κάτι ακόμη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», το οποίο επιβεβαιώθηκε χθες και από τους στενούς του συνεργάτες.

«Θα με βλέπετε συχνά στην Πάτρα» ήταν η ατάκα που μας είπε ο συντονιστής του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στη δυτική Ελλάδα και πριν καλά-καλά συνεχίσει τις συναντήσεις του ενόψει Ευρωεκλογών σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας, χθες έγινε γνωστό ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα (προς το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα) θα ξαναβρεθεί στην πόλη μας, για να συντονίσει τον προεκλογικό αγώνα.

«Είναι ένας γεμάτος μήνας μέχρι τις 9 Ιουνίου και δεν πρέπει να αφήσουμε ούτε μια ημέρα να πάει χαμένη» μας μετέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το επιτελείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία τεσσάρων κλιμακίων, τα οποία θα οργώσουν την Αχαΐα, κάνοντας περιοδείες σε Καλάβρυτα, Δυτική Αχαΐα, Ερύμανθο και Αιγιάλεια.

Στη σύσκεψη υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη θα μετάσχουν η υφυπουργός Μεταφορών, οι βουλευτές Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσονας Φωτήλας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Αντώνης Κουνάβης, ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στον Νομό Νίκος Παπαδημάτος και άλλα στελέχη της «γαλάζιας» Νομαρχιακής Οργάνωσης. Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και το εκλογικό κέντρο της ΝΔ.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ