Ευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin 8-11 Iουνίου στο Αίγιο

Η οικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή του Δήμου Αιγιαλείας που παρέχεται μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας

Ευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin 8-11 Iουνίου στο Αίγιο

Η Ευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin διοργανώνεται από το Africa Twin Club Hellas, με την συνεργασία της Παναιγιάλειας Λέσχης Μοτοσυκλέτας (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ), με τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση της λέσχης του Africa Twin για να εορταστεί η 30χρονη διαρκής παρουσία στο χώρο του μοτοσυκλετισμού με φίλους μοτοσικλετιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η οικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή του Δήμου Αιγιαλείας που παρέχεται μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) καθώς και η οικονομική ενίσχυση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι ουσιαστική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και  υπάρχει η βεβαιότητα ότι με την πολύτιμη βοήθεια όλων  θα διοργανωθεί μια άρτια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη στην πόλη.

Η περιοχή του Αιγίου που επιλέχθηκε για την εκδήλωση είναι οδικώς προσβάσιμη από τα βόρεια και τα νότια τμήματα της Ελλάδας καθώς και από το εξωτερικό μέσω των λιμανιών της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας για όσους ταξιδιώτες επιλέξουν τη θαλάσσια οδό. Είναι μια πόλη που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες του επισκέπτη καθώς βουνό και θάλασσα μπορούν να συνδυαστούν, προσφέροντας μάλιστα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, καλοπέρασης και περιπέτειας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους του Αιγίου και εννοείται πάντα με τον κατάλληλο μοτοσυκλετιστικά εξοπλισμό όπου χρειάζεται.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Πέμπτη 8 Ιουνίου
Η γραμματεία θα έχει στηθεί από το μεσημέρι στον χώρο του Φάρου, στην παραλία του Αιγίου για την υποδοχή των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ