Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Μιλώντας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανέφερε ότι το κοινοβούλιο θρηνεί με τον ελληνικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων.

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς τυ τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη αλλά και για εκείνους που πέθαναν πρόσφατα στη θάλασσα, κάλεσε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, τους ευρωβουλευτές, κατά την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας στο Στρασβούργο.

Με περισσότερες ζωές να χάνονται στη θάλασσα τις τελευταίες εβδομάδες, η πρόεδρος Ρ. Μέτσολα κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να ανταποκριθούν στις φιλοδοξίες του Κοινοβουλίου και να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα.

Μιλώντας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, η πρόεδρος του ΕΚ ανέφερε ότι το κοινοβούλιο θρηνεί με τον ελληνικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων. Η ΕΕ είναι έτοιμη να βοηθήσει όπως απαιτείται, προσέθεσε.

Επίσης, σημείωσε ότι η πρωτοβουλία του ΟΗΕ για τα σιτηρά στη Μαύρη Θάλασσα, η οποία θα μπορούσε να λήξει την επόμενη εβδομάδα, έδωσε σε εκατομμύρια ανθρώπους πρόσβαση σε τρόφιμα και βασικές προμήθειες από την Ουκρανία, συμπληρώνοντας ότι το κοινοβούλιο ζητεί να ανανεωθεί το συντομότερο δυνατό.

 

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments