Ευρυτανία – Εξαφάνιση 48χρονης: Κανένα ίχνος της ως τώρα – Εικόνες από τις έρευνες του drone στον βυθό ΒΙΝΤΕΟ

Τα σενάρια για τον θάνατο της 48χρονης που έχει εξαφανιστεί στην Ευρυτανία, που εξετάζουν οι Αρχές

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Κανένα ίχνος ακόμα από την 48χρονη που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία την περασμένη Πέμπτη 22/9, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα. Το drone της εθελοντικής διασωστικής ομάδας ΟΦΚΑΘ πραγματοποίησε έρευνα στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών, ωστόσο δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού. Το MEGA φέρνει στο φως εικόνες που κατέγραψε το ειδικό drone από τον βυθό της λίμνης.

Τα σωστικά συνεργεία ρίχνοντας στον βυθό το drone διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone, περνώντας από πάνω, είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Τα σενάρια
Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η 48χρονη δεν βρίσκεται στη λίμνη, και έπειτα θα στραφούν σε άλλα σημεία γύρω από την περιοχή. Αρχικά θεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Γνωστοί της ρωτήθηκαν για τα βαράκια γυμναστικής, εάν έλειπαν από το σπίτι, και η απάντηση ήταν αρνητική, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, εάν το σημείωμα που άφησε είναι δικό της, εάν δηλαδή, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας. Η Αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της 48χρονης, και εξετάζουν συμπεριφορές των συγγενών της ή απειλές κατά της 48χρονης.

Επιπλέον, η έρευνα έχει ξεκινήσει κλιμακωτά, και έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν στις έρευνες, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ