Εύβοια: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος του 29χρονου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας
Ο 29χρονος Παναγιώτης Μπακούτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Έχει τραύμα από όπλο. Ήταν νιόπαντρος με μωρό 2 μηνών
Λίγο μετά τις 21:15 ο 29χρονος Παναγιώτης Μπακούτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.
Ο διοικητής φέρεται να αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης με τη σύζυγό του να τον αναζητά από νωρίς. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το θάνατό του, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας. Εξετάζεται ο άνδρας να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά και το ενδεχόμενο κάποιοι να τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, στήνοντας ένα σκηνικό που παραπέμπει σε αυτοκτονία.
Τον άτυχο διοικητή εντόπισε, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυλαία του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας στην Κρήνη ΦΩΤΟ
Το Boston Dynamics Atlas αφήνει τα κόλπα και πιάνει κανονικά δουλειά στα εργοστάσια της Hyundai
Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Ποιοι μπαίνουν αυτόματα στη Β’ φάση χωρίς νέα αίτηση
Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αιγιάλειας στα 10 χρόνια του El Sistema Greece ΦΩΤΟ
7 δουλειές που μπορείς να δώσεις να σου κάνει αυτόματα το ChatGPT και πώς να το κάνεις
