Εξαφανίστηκε 4χρονη από την Καλλιθέα – Amber alert από το Χαμόγελο του Παιδιού
H4χρονη Αθηνά αγνοείται από τις 21 Νοεμβρίου
Amber alert εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της 4χρονης Αθηνάς, στις 21 Νοεμβρίου 2021, από την περιοχή της Καλλιθέας. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κίτρινο μπουφάν, γκρι παντελόνι και άσπρα παπούτσια.
Ειδικότερα στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: Στις 21/11/2021, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Αθηνά Χιτζάζι, 4 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε υλοποίηση της από 26/11/2021 με αρ. πρωτ. 1052/2/133-α παραγγελίας της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Αθηνά Χιτζάζι έχει καστανά μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.19 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κίτρινο μπουφάν, γκρι παντελόνι και άσπρα παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα με 700 θέσεις εργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2026
Η Amazon παρουσίασε πέντε νέες συσκευές Alexa
Τιμή και περηφάνια για την 28η Οκτωβρίου στο Λάππα ΦΩΤΟ
Νυχτερινή απασχόληση στις Ένοπλες Δυνάμεις: Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τα όρια και την ειδική αποζημίωση
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
