Εξαιρετική παρουσία της Παιδικής Χορωδίας της Πολυφωνικής στην Κηφισιά
Η επετειακή αυτή συναυλία, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος», ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου που κατέκλυσε την αίθουσα κυριολεκτικά.
Εξαιρετική παρουσία είχε για μία ακόμα φορά, η Παιδική Χορωδία της «Πολυφωνικής», που έλαβε μέρος στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Κηφισιάς, με την οργάνωση του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Σωματείου Κηφισιάς: «Απόλλων Μουσηγέτης».
Η επετειακή αυτή συναυλία, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος», ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου που κατέκλυσε την αίθουσα κυριολεκτικά.
Στο Φεστιβάλ, που είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω των 10 χρόνων του οργανωτή φορέα, έλαβαν μέρος επίσης, οι Παιδικές Χορωδίες: Κηφισιάς, Βριλισίων και Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης Αθήνας- Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η Παιδική Χορωδία της «Πολυφωνικής», που προσκλήθηκε για τρίτη φορά σε αυτό το Φεστιβάλ και που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, ερμήνευσε τα έργα: «Once upon a December», Στίχοι: Lynn Ahrens, του Stephen Flaherty, «Cantemos a Maria», Παραδοσιακό, Επεξεργασία: Juan Tony Guzman, «Chim Chim Cher-Se», από το έργο «Μary Poppins», των Richard M. Sherman & Robert B. Sherman, σε επεξεργασία: Harry Simeone, «Το τραγούδι των σειρήνων», του Ανδρέας Ζαφειρόπουλου και «Χορός μετά την εκκλησία», παραδοσιακό Κέρκυρας, καταγραφή- προσαρμογή: Ανδριάννα Συριμή.

Αρετούσα Νικολοπούλου
Τη χορωδία διηύθυνε η Αρετούσα Νικολοπούλου, ενώ πιάνο έπαιξε η Μαρίνα Μυλωνά. Την αποστολή συνόδευσαν, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός, ο Έφορος Δημ. Σχέσεων του Δ.Σ., Γιάννης Αλεξόπουλος και στελέχη της «Πολυφωνικής».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
6 τροφές που οι γαστρεντερολόγοι αποφεύγουν σχεδόν πάντα
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Μουσική βραδιά στο Αίγιο με Τσατσαμπά και Τσιμπρή ΒΙΝΤΕΟ
Το «αθώο» συμπλήρωμα που μπορεί να βλάψει το συκώτι
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Πανσέληνος Αυγούστου: Δωρεάν είσοδος σε 126 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
