Εξεταστική Επιτροπή: Εντάσεις με διακοπή της συνεδρίασης – «Τι μιλάς εσύ, Χρυσαυγίτη;» 

Ένταση επικράτησε στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις, μεταξύ του Κωσταντίνου Κυρανάκη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου.

 Εξεταστική Επιτροπή: Εντάσεις με διακοπή της συνεδρίασης - «Τι μιλάς εσύ, Χρυσαυγίτη;» 

Έντονη ήταν η συνεδρίαση στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις. Υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στον Κωσταντίνο Κυρανάκη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι βουλευτές της πλειοψηφίας θεώρησαν πως οι ερωτήσεις του κυρίου Τζανακόπουλου ήταν ουσιαστικά συμπεράσματα και όχι ερωτήσεις, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να διαμαρτύρονται προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο όταν ο κύριος Τζανακόπουλος απευθυνόμενος προς τον Κωσταντίνο Κυρανάκη είπε: τι μιλάς εσύ ρε Χρυσαυγίτη. Όπως είναι λογικό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκνευρίστηκε και με τη σειρά του ύψωσε τους τόνους. Ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης βλέποντας την κατάσταση να εκτραχύνεται αναγκάστηκε να διακόψει για μερικά λεπτά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μετά από λίγη ώρα οι βουλευτές επανήλθαν στην αίθουσα και συνεχίστηκε η κατάθεση του κυρίου Δεμίρη. Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, στο εσωτερικό του κόμματος εκφράστηκε δυσαρέσκεια για τη στάση του Κων. Κυρανάκη.

 

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments