Φενεός: Δεν έφτασε ποτέ στην οικογένειά του ο 37χρονος διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου ΦΩΤΟ
Ο 37χρονος διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Φενεού επέστρεφε στη Σκάλα Λακωνίας για να συναντήσει την οικογένειά του, όταν το όχημά του εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε ρέμα. Ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στις τοπικές κοινωνίες του Φενεού.
Θλίψη έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα και στις τοπικές κοινωνίες του Φενεού η είδηση του θανάτου του 37χρονου διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Φενεού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Ο άτυχος εκπαιδευτικός κινούνταν στο 6,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορχομενού – Λίμνης, στην Αρκαδία, όταν το όχημά του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη μέσα σε ρέμα.
Από την εκτροπή και την ανατροπή του αυτοκινήτου, ο 37χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός επέστρεφε στη Σκάλα Λακωνίας, όπου πήγαινε για να συναντήσει την οικογένειά του.
Διαβάστε επίσης: Χανιά: 50χρονος κυνηγούσε με μπαλτά εργάτες και περαστικούς στην Παλιά Πόλη

Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος όσους τον γνώριζαν, αλλά και την ευρύτερη σχολική κοινότητα, καθώς επρόκειτο για έναν νέο άνθρωπο που υπηρετούσε την εκπαίδευση από θέση ευθύνης.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
