Φεστιβάλ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών»:Ενα μεγάλο αερόστατο έστειλε παντού μήνυμα αγάπης

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στον Φάρο της Πάτρας, το Φεστιβάλ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών» από τον Οργανισμό Safety Project και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Φεστιβάλ

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στον Φάρο της Πάτρας, το Φεστιβάλ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών» από τον Οργανισμό Safety Project και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ενα μεγάλο αερόστατο, με το μήνυμα «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών», ανυψώθηκε ελεγχόμενα, για να σταλεί παντού μήνυμα αγάπης και ζωής.

Φεστιβάλ

Ενα μεγάλο αερόστατο έστειλε παντού μήνυμα αγάπης και ζωής.

Φεστιβάλ

Η αγαπημένη Ευρυδίκη στην εκδήλωση

Η Ευρυδίκη με την 3χρονη πρέσβειρα Αννα – Αποστολία, οι 1550 με άλλα παιδιά-νικητές του παιδικού καρκίνου, έκαναν μια επιβλητική είσοδο. Η 9χρονη Θέλια άνοιξε τη συναυλία. Τη σκυτάλη πήραν οι 1550 με τον Μηνά Τσίγκο, τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου, τον Τάσσο Σταύρακα, τον Αντώνη Βούζου, τον Χάρη Γρυπαίο και τη Φανή Μελεμενή.

Φεστιβάλ

Κ.Τσίχλα,1550,Ευρυδίκη,Γ.Παράμερος,Ε.Βασιλοπούλου και η 9χρονη Θέλια

Η Ευρυδίκη εμφανίστηκε και τραγούδησε, αφήνοντας το κοινό εντυπωσιασμένο. Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στους φορείς: Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στον αντιπεριφρειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, το οποίο παρέλαβε η αντιπρύτανης Λένα Αλμπάνη, στο ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας Βάσω Αγγελάκη, στον καθηγητή Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη διευθυντή ΜΜΟ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στην πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού Ηρα Κουρή και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πάτρας.

Φεστιβάλ

Οι 1550 επι σκηνής

Φεστιβάλ

Μάγεψε το κοινό το αγαπημένο συγκρότημα