Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς – Φωτογραφίες

Ομορφες στιγμές που μόνον ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει έζησαν οι φίλοι και τα μέλη του Αίολου Αγυιάς στο «Three Action» στην εκδήλωση βραβεύσεων με αφορμή τις επιτυχίες του Οργανισμού! Κερασάκι στην τούρτα φυσικά το νταμπλ της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ σε Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η και πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Τα χαμόγελα στο «Three Action» έδιναν και έπαιρναν.

Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Απίστευτη φωτογραφία με τον Βαγγέλη Λιόλιο να βγάζει «οικογενειακή» σέλφι στο τέλος της εκδήλωσης στο «Three Action»

Μαγικές στιγμές σήμερα στο «Three Action», στιγμές που μόνον ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει!

Αφορμή της φιέστας αποτέλεσε η κατάκτηση του νταμπλ από την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αίολου Αγυιάς, η οποία πανηγύρισε φέτος δύο τίτλους (πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το All Star Game ανάμεσα στον Αίολο Αγυιάς και τους Παλαίμαχους μπασκετμπολίστες της ομάδας, με το θέαμα στα δύο 10λεπτα που παίχθηκαν να είναι χορταστικό. Για την ιστορία, το… παρόν νίκησε το παρελθόν με σκορ 59-41, όμως σε αυτό το παιχνίδι δεν υπήρχαν νικητές και χαμένοι. Την ομάδα Παλαιμάχων αποτελούσαν οι Νίκος Στεφανίδης, Χρήστος Τσαρμπόπουλος, Δημήτρης Παναγόπουλος, Κώστας Θεοχάρης, Μίλτος Καποτάς, Δημήτρης Τσαγκρώνης, Παναγιώτης Γιωτόπουλος και Φώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Αίολος Αγυιάς αγωνίστηκε με τους Στέλιο Χατζόπουλο, Ανδρέα Βουρνά, Νικήτα Βαλαή, Βασίλη Γιαννικόπουλο, Γιώργο Κωνσταντούλα, Γιάννη Θανόπουλο, Παναγιώτη Παπαβασιλόπουλο, Σωκράτη Μαναβόπουλο, Σταύρο Κάλλη, Δημήτρη Πουλάκη, Νίκο Γοργότση και Παναγιώτη Λαμπρόπουλο.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των χορηγών και όλων όσων στήριξαν την ομάδα μπάσκετ του Αίολου Αγυιάς στη διάρκεια της σεζόν. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος και ο αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Τάκης Παπαδόπουλος) και ο Δήμος Πατρέων («παρών» ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος) και οι χορηγοί Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος-Super Cargo/Super Travel, Δημήτρης Βυργιώτης-Divico, Γιώργος Ευστρατιάδης-Υδάτωρ, Θεόφιλος Καϊμακάς, Σωτήρης Λαϊνιώτης-BBD, Ρήγας Μαρλαφέκας-Λουξ, Χαράλαμπος Μιχαλάκος-Carna, Γιάννης Μπαλής, Γιώργος Ντάνος-Τρίαινα, Τάκης Πολυδωρόπουλος-PLD, Σπύρος Σακελλαρόπουλος-Αχίλλειο, Γιώργος Σπυρόπουλος-Rania Tours, Κώστας Τζέλης-Παπαδόπουλος/Τζέλης, Δημήτρης Φάκαλος-Ντεζενέ και Σταύρος Φραγκιάς-Paxman.

Στη συνέχεια παίχθηκε δεύτερο All Star Game ανάμεσα στον Αίολο Αγυιάς και την θυγατρική του ομάδα ΑΕ Αγυιάς που κατέκτησε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η (για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 62-41), ενώ ακολούθησε ειδική παρουσίαση στα τμήματα ποδοσφαίρου (από τον επικεφαλής Παναγιώτη Καρακίτσο), κολύμβησης και σκουός (από τον Ανδρέα Κομινάτο, με την παρουσία και των πρωταθλητών τοιχοσφαίρισης Φαίδρας Βανταράκη, Αθανασίας Ράγκου και Θεοφάνη Ανδρικόπουλου), καθώς επίσης και η βράβευση της ομάδας βόλεϊ των Κορασίδων (προπονητής ο Αντώνης Γεράνιος) για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου της ΕΣΠΕΠ. Συγκεκριμένα την ομάδα αποτελούσαν οι Σίλια Βανταράκη, Γεωργία Γεωργακοπούλου, Αναστασία Γκελμπέση, Σοφία Δρογγίτη, Ιόνη Μαυροθαλασσίτη, Ηρώ Μελεσσανάκη, Νάγια Κουνάδη, Παναγιώτα Λινάρδου, Κωνσταντίνα Πετροπούλου, Εύη Προδρομίτη, Μαρίνα Τουντοπούλου, Αντριάννα Τριάντη, Δήμητρα Χριστοδουλοπούλου, Ελευθερία Κατριβέση και η αρχηγός Μαρίζα Σουβαλιώτη. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θόδωρος Κανελλόπουλος.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν φυσικά οι βραβεύσεις στις ομάδες μπάσκετ που διακρίθηκαν τη σεζόν που ολοκληρώνεται. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν η Εφηβική ομάδα του Αίολου Αγυιάς για την πρωτιά στη Β΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η (από την βουλευτή Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου) και… εις διπλούν η Ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Καταρχήν, για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ-Η (την απονομή της κούπας έκαναν από κοινού οι Χαράλαμπος Μπονάνος και Τάκης Παπαδόπουλος από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και την απονομή των μεταλλίων ο Αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας της ΝΔ Αντώνης Κουνάβης, οι Ευσταθία Γιαννιά και Τασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου και ο υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Συντονιστής Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου και Νήσων Νίκος Ρουμελιώτης).

Και ακολούθως ο Αίολος Αγυιάς βραβεύθηκε και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και της ανόδου στη Β΄ Εθνική, με την απονομή να κάνει ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του μπάσκετ. «Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας, αλλά πάνω από όλα για το οικοδόμημα που έχετε δημιουργήσει. Βλέπω εκατοντάδες παιδιά σήμερα εδώ μαζί μας και πραγματικά χαίρομαι γιατί αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε για το αύριο του ελληνικού μπάσκετ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ο οποίος έκανε την απονομή στον αρχηγό Βασίλη Γιαννικόπουλο. Ολα τα λεφτά ήταν η σέλφι φωτογραφία του Βαγγέλη Λιόλιου και η «οικογενειακή» φωτογραφία με όλους όσοι συμμετείχαν στην πολύ ωραία εκδήλωση!

Ακολούθησε φυσικά ξέφρενο πάρτι και πολύ όμορφες εικόνες χαράς που μόνον ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει!

 

Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες

Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες

Φιέστα στο «Three Action», χαμόγελα στον Αίολο Αγυιάς - Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, τα πολλά κενά στην αδειοδότηση και οι wild-card
Συλλυπητήρια για τον Χάρη Παπαμικρό
Η ΕΟΚ αντιδρά έντονα στην επιμονή του ΕΣΑΚΕ για παράταση
Αντιδρά η ΕΟΚ στην απόφαση του ΕΣΑΚΕ για Απόλλωνα, ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα