Φιλανθρωπικό γεύμα του Lifeline Hellas-Συγκίνησε η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Για 8η χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη»

γεύμα

Για 8η χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ πριγκίπισσας Αικατερίνης στον φανταστικό χώρο του Moorings. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των νοσοκομείων παίδων της Αθήνας.

 

Στο βήμα, η νέα πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της εκδήλωσης.
Η ΑΒΥ πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε ιδιαιτέρως τους παρευρισκόμενους καθώς εξήρε την αξία της αγάπης και της προσφοράς στη ζωή.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με τη σύζυγό του και επίτιμη αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas Δρ. Αντζη Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη.

γεύμα

Γιάννης Τρίκαρδος Βούλα Σαραντάρη Ευγενία Μανωλίδου Νίκος Παπαθανάσης

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Lifeline Hellas, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο Γιάννης Σαχίνης, η Ηβη Αζαρία, η Εριέττα Βορδώνη, ο Παναγής Τρίκαρδος, η Ερση Τσακίρογλου, η Δανάη Ασκητή, η Ιωάννα Δράγνη και η επίτιμη αντιπρόεδρος Δρ. Αλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα.

Τη βραδιά συντόνισε η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου συνεπήρε το κοινό με την απαγγελία ποιημάτων της Κικής Δημουλά και άλλων σπουδαίων Ελλήνων ποιητών. Η βιολίστρια Leida εντυπωσίασε με τις μελωδίες της και ο βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης αφιέρωσε τα τραγούδια του στην πριγκίπισσα Αικατερίνη και το φιλανθρωπικό της έργο.

Επίσης, οι συμμετέχοντες απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Native Laboratoire – Paris και Nutri Valley.
Ανάμεσα στους εξέχοντες παρευρισκόμενους ήταν η ΑΜ βασίλισσα Αννα Μαρία, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης με τη σύζυγο του Λουκία, η βουλευτής Ζωή Ράπτη, η σύζυγος του πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, η Χαλά Ερτζιγές, η γενική πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου, η σύζυγος του υπουργού Υγείας Ευγενία Μανωλίδου κ.ά.

γεύμα

Ντέιβιντ Άντριους Νάσια Παπαμανώλη Φώφη Κομποσιόρα Μπέττυ Ρουμελιώτη Βασίλισσα Άννα Μαρία Πριγκίπισα Αικατερίνη Γιώργος Ντάβλας Αγγελική Μαργαρίτη Άντριους

γεύμα

Βασιλική Παπαλουκά Γιάννης Καζανίδης Χρυσάνθη Λαιμού ‘Ερση Σκουτεροπούλου

γεύμα

Άλκηστις Πρίνου Ζήσης Μπουκουβάλας Ιωάννα Δράγνη

γεύμα

Αντριάνα Παρασκευοπούλου και Γιώργος Ντάβλας

γεύμα

Ο Γιώργος Ντάβλας με την Αγγελική Καραμηνά Μιχαλολιάκου, την Θεοδώρα Μιχαλολιάκου, την Αικατερίνη Καραμηνά και την Ειρήνη Καλλιγερου

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop