Φιλικά παιχνίδια οι Προ-Μίνι Αίολου Αγυιάς και Προμηθέα
Προμηθέας και Αίολος Αγυιάς έδωσαν φιλικό παιχνίδι σε επίπεδο Προ-Μίνι, με τα παιδιά των δυο ομάδων να αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις.
Και ο Προμηθέας και ο Αίολος Αγυιάς θεωρούνται ως κορυφαίες ομάδες στην περιοχή μας σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες. Αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά με την συνεργασία που έχουν αναπτύξει οι δυο Οργανισμοί και με το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν σε επίπεδο Προ-Μίνι στις εγκαταστάσεις του «Three Action» στην Αγυιά.
Οι προπονητές των δυο ομάδων και φυσικά τα παιδιά πέρασαν πολύ όμορφα, μέσα σε άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα, μερικές μόλις ημέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Ιατρικές εξετάσεις του Προμηθέα στη «Φροντίδα Υγείας» ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Ζώδια σήμερα 26/8: Υπερβολές, μεγάλα λόγια και σπατάλες!
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
